SDB-dagen i Narvik under Arctic Innovation Week

Denne uken ble det arrangert en starte og drive bedrift-dag i Narvik. Vertskap var Futurum (Narvik kommunes næringsselskap) og Brønnøysundregistrene sammen med Norid, Patentstyret og Skatteetaten, som alle bidro til en spennende dag med inspirasjon og faglig påfyll for de som planlegger å starte, eller nylig har startet næringsvirksomhet.

Vibeke Lund fra KUPA holdt et engasjerende foredrag om hvorfor Design thinking er viktig å benytte som metode i utvikling av nye konsepter.

Brønnøysundregistrene bidro med flere innlegg under dagen og hadde regi under gjennomføringen. Deltakerne fikk i løpet av arrangementet innblikk i hva det innebærer å starte og drive næringsvirksomhet, regelverk, valg av organisasjonsform og de gode hjelperne.

Christen Hermansen fra ZU4`R holdt spennende foredrag om sin gründerreise, med stort engasjement fra deltakerne og Kari Ann Nygård, som hadde regi under dagen.

Arrangementet var en del av Arctic Innovation Week som har flere arrangementer i hele landsdelen. Initiativtaker og arrangør av AIW er Innovasjon Norge, som også deltok som foredragsholder under Starte og drive bedrift-dagen.