En vellykket gjennomføring av høstens arrangementer

Nå er vi i full gang med høstens Starte og drive bedrift-dager! Dette er tiende året vi reiser land og stand rundt for å gjøre det enklere for gründere å starte og drive bedrift i Norge. I oktober har vi besøkt Bodø, Svolvær og Oslo, med foredrag fra offentlige og private aktører som har inspirert og informert gründere.

I nydelige kulisser fra tiende etasje i Svolvær hadde lokalt veilederapparat ordnet til et flott arrangement med spennende foredrag, samt en lokal gründer-historie som ga deltakerne innsikt i hvordan startfasen kan se ut.

Starte og drive bedrift-dagen i Svolvær 17. oktober var en del av Arctic Innovation week, og ble arrangert i samarbeid med lokalt veilederapparat Egga Utvikling. Dagen ble vellykket med gode foredrag og engasjerte gründere.

I Oslo ble det nok et vellykket arrangement med Patentstyret som vert, samt en liten tiårsmarkering av Starte og drive bedrift-dagen. Fra salen kom det mange gode spørsmål etter foredragene som ble besvart av ekspertene, og ble det god tid til mingling og spørsmål en-til-en i pausene og i etterkant av arrangementet.

Starte og drive bedrift-dagen i Oslo 26. oktober ble arrangert av Patentstyret, og ble en suksess med markering av konseptets tiårsdag. 

I november fortsatte vi med arrangement i Åndalsnes den 29. november, før vi avsluttet i Brønnøysund hos Brønnøysundregistrene den 30. november. På de to siste arrangementene hadde vi med et nytt tema, praktisk bruk av Altinn som næringsdrivende ved Digitaliseringsdirektoratet. På arrangementet i Brønnøysund ble det anledning til å teste ut nye løsninger som Brønnøysundregistrene jobber med for deltakerne.