En vellykket start på høstens arrangementer

Nå er vi i full gang med høstens Starte og drive bedrift-dager! Dette er tiende året vi reiser land og stand rundt for å gjøre det enklere for gründere å starte og drive bedrift i Norge. I oktober har vi besøkt Bodø, Svolvær og Oslo, med foredrag fra offentlige og private aktører som har inspirert og informert gründere.

I nydelige kulisser fra tiende etasje i Svolvær hadde lokalt veilederapparat ordnet til et flott arrangement med spennende foredrag, samt en lokal gründer-historie som ga deltakerne innsikt i hvordan startfasen kan se ut.

Starte og drive bedrift-dagen i Svolvær 17. oktober var en del av Arctic Innovation week, og ble arrangert i samarbeid med lokalt veilederapparat Egga Utvikling. Dagen ble vellykket med gode foredrag og engasjerte gründere.

I Oslo ble det nok et vellykket arrangement med Patentstyret som vert, samt en liten tiårsmarkering av Starte og drive bedrift-dagen. Fra salen kom det mange gode spørsmål etter foredragene som ble besvart av ekspertene, og ble det god tid til mingling og spørsmål en-til-en i pausene og i etterkant av arrangementet.

Starte og drive bedrift-dagen i Oslo 26. oktober ble arrangert av Patentstyret, og ble en suksess med markering av konseptets tiårsdag. 

I november fortsetter vi med resterende Starte og drive bedrift-dager, og setter kursen mot Åndalsnes den 29. november, før vi avslutter i Brønnøysund hos Brønnøysundregistrene den 30. november.

Meld deg på et av våre to gjenstående arrangementer denne høsten helt gratis, og bli inspirert til din gründerreise. Påmelding Åndalsnes og Brønnøysund finner du her. Vel møtt!