Arrangementer i Asker og Bærum, Jessheim og Oslo

I november vil gründere og nyetablerte foretak i Asker og Bærum, Jessheim og Oslo få tilbud om å delta på starte og drive bedrift-dagen. På Starte og drive bedrift-dagen får du mange korte, faglige innlegg som skal gjøre det enklere, raskere og tryggere å ta steget til å starte egen virksomhet. Her møter du representanter fra sentrale etater og lokale ressursmiljøer som vil hjelpe deg til en god start som næringsdrivende.

Først ute er Asker og Bærum hvor du onsdag 10. november kan delta på arrangementet i Senter for innovasjon og læring. Lokal arrangør er StartUp Asker og Bærum. Du finner mer informasjon med program og lenke til påmelding til Asker og Bærum her; Starte og drive bedrift-dagen – Startup Viken

Torsdag 11. november fortsetter vi på Jessheim med samme arrangement på Jessheim Storsenter. Lokal arrangør er Etablerertjenesten på Øvre Romerike. Du finner mer informasjon med program og lenke til påmelding til Jessheim her; Starte og drive bedrift-dagen 11. november – Startup Viken

Torsdag 18. november er vi i Oslo hvor Patentstyret er vertskap for Starte og drive bedrift-dagen. Mer informasjon om dette arrangementet og lenke til påmelding finner du her; Starte og drive bedrift-dagen – Patentstyret

Blant de sentrale aktørene finner du Brønnøysundregistrene, Norid, Patentstyret og Skatteetaten.