Avlyser vårens Starte og drive bedrift-dager inntil videre

Etter ny vurdering av situasjonen rundt koronaviruset har vi besluttet å avlyse samtlige av vårens Starte og drive bedrift-dager inntil videre.

Dette gjelder Sandvika (21. april), Sandefjord (22. april), Stavanger (28. april) og Fredrikstad (dato ikke satt), i tillegg til de allerede avlyste arrangementene i Molde og Ørsta.

– Vi har kommet frem til denne avgjørelsen med bakgrunn i situasjonens utvikling. Det er vanskelig å si noe om hva som skjer fremover, og vi ser på det som utfordrende å planlegge arrangementer i april/mai av hensyn til smittefare, forteller seniorrådgiver i Brønnøysundregistrene og koordinator for Starte og drive bedrift-dagen, Kari Ann Nygård.

– Det vi kan si er at vi allerede er godt i gang med planleggingen av høstens Starte og drive bedrift-dager. Vi holder kontakten med lokale etablererveiledere på stedene vi ikke får besøkt i vår og sammen ser vi på mulighetene for å få til arrangementer her ved en senere anledning.

Preben Fjellaker Mathisen i Innovasjon Norge fortalte om IN som investor for nyskapende forretningsideer på et tidligere arrangement på Jessheim.

Til gründere som skulle deltatt på de avlyste Starte og drive bedrift-dagene kommer Nygård med en oppfordring.

– Jeg vil også minne om at bedriftsveiledningen Starte og drive bedrift i Altinn har telefontjeneste og tilbyr gründere veiledning her. Her hjelper vi dere med generelle spørsmål rundt det å starte og drive bedrift.

Starte og drive bedrift er en tjeneste av Brønnøysundregistrene som du finner på Altinn. På nettiden finner du kvalitetssikret informasjon fra flere offentlige etater om de lover og regler du må forholde deg til når du skal starte og drive bedrift Norge. Gjennom telefontjenesten (tlf.: 800 33 840) får du gratis veiledning fra en av fagekspertene.

– Nå tar vi de grepene vi må for å hindre smitte av koronaviruset, og så kommer vi sterkere tilbake til høsten.

Informasjon om utviklingen av koronaviruset finner du på fhi.no.