Flott seminar i Bodø

Som en del av den lokale gründeruka Gnist ble det gjennomført et Starte og drive bedrift-seminar i Bodø 21. oktober. Seminaret gikk som smurt, og ved slutten av dagen kunne deltakerne fortelle at de hadde fått nyttig informasjon og nye ting å tenke på.

En av de fremmøtte var der for tredje gang – denne gangen som foredragsholder. Pensjonist og gründer Elisabeth Nilsen engasjerte gründerspriene i publikum med sitt pågangsmot og ambisiøse planer for reiselivet i Salten. Hun fortalte om sin gründerreise og videre planer for Saltstraumen Stories.
– Et godt tips er å ha gode samarbeidspartnere når dere starter opp. Vær også klar over at det tar tid å starte opp, lengre tid enn dere tror, fortalte Nilsen deltakerne.

Takk til alle våre samarbeidspartnere, foredragsholdere og medarrangører, blant annet Innovasjon NorgeSkatteetaten og Inkubator Salten.

Se alle foredragene fra Bodø her: Foredrag sdb-seminar Bodø 2110 og Foredrag gründer, sdb-seminar Bodø.

Dagen i bilder: