Starte og drive bedrift-dagen til Asker og Bærum og Namsos

I april kommer Starte og drive bedrift-dagen til Akershus for å hjelpe gründere som vurderer å starte eller nylig har startet egen bedrift.

På denne dagen møter du mange av etatene du må forholde deg til når du skal starte og drive bedrift, deriblant Brønnøysundregistrene, Patentstyret, Altinn – Starte og drive bedrift og Norid. I tillegg kommer lokalt veilederapparat for å fortelle hva de kan gjøre for deg.

Arrangementet i Asker 23. april og Namsos 24. april er fullpakket med innhold som skal gjøre oppstartsfasen enklere og tryggere for deg. Her blir det korte, informative foredrag med det du trenger å vite for å få en så god oppstart som mulig samt sikre sikker drift. Vi vil også presentere noen nye, spennende løsninger som skal møte næringslivets behov for informasjon og mer tilpasset veiledning. I tillegg blir det rom for mingling med andre gründere og foredragsholderne i pausene.

Arrangementet foregår fra kl 12:00 til kl 16:30. Det er helt gratis å delta, men påmelding kreves.

Velkommen!

Sist oppdatert 11.04.2024